L'Espai del Peix ofereix una informació valuosa, rigorosa i contrastada. Per això compta amb la participació d'un consell assessor del més alt nivell, format per especialistes en diferents camps vinculats al peix i el seu consum.

Jaume Fàbrega

Historiador, crític d'art i escriptor de gastronomia. Consultor gastronòmic. Professor d'Enogastronomia de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB. Escriptor prolífic sobre cuina i gastronomia, col·labora amb diversos mitjans de comunicació. Ha guanyat en diverses ocasions el Gourmand World Cookbook Awards.

Dr. Margarida Casadevall

Doctora en Ciències Biològiques (UAB). Catedràtica de la Universitat de Girona, dirigeix el programa de doctorat de Ciències Experimentals i Sostenibilitat. Entre les seves recerques destaquen diferents projectes relacionats amb estratègies de sostenibilitat de la pesca.

Dr. Abel Mariné

Catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en institucions de recerca i política científica internacionals. Ha publicat més de 250 treballs sobre la ciència dels aliments i la nutrició.

Pep Palau

Assessor gastronòmic. Director del Fòrum Gastronòmic. Especialista en disseny desenvolupament de projectes de turisme enograstronòmic, creació de marques gastronòmiques, actes promocionals, etc. Ha impulsat diverses iniciatives de promoció de la cuina.

Dr. Joan Lluís Alegret

Doctor en Antropologia per la UAB, especialista en el món de la pesca. Professor emèrit de la Universitat de Girona, és director de la Càtedra d'Estudis Marítims. Assessor de la Confraria de Pescadors de Palamós. La seva línia de recerca se centra en aspectes associatius i de gestió de la pesca des de la perspectiva de les Ciències Socials.

Dr. Ramon Folch

Doctor en Biologia i socioecòleg. Dirigeix l'estudi ERF, Gestió i Comunicació Ambiental. Ha participat en diversos fòrums de discussió i activisme ambiental. La seva tasca se centra en la direcció de projectes urbanístics i ambientals. Autor i editor de llibres i revistes, ha participat en nombroses produccions per mitjans de comunicació.

Dr. Ramon Brugada

Cardiòleg. Membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya. Degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, director del Centre de Genètica Cardiovascular (CGC) UdG-IDIBG i de la Càtedra de Malalties Cardiovasculars.

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda     

 Campus Alimentació UdG  tcmlbe

 

 

ajuntament-de-palamos.jpg       Palamós Vida Mediterrània     Fundacio_ProMed.jpg      Logo_Museu_200px.jpg      logo_confraria.jpg        DIPSALUT 

 logo_seguretat_alimentaria.jpg      logo_diputacio.jpg     caixa2        Logo_fundacio_DAMM.jpg     perelada