Amb una perspectiva privilegiada sobre la llotja del peix, aquest és un espai per entendre la realitat marítima i pesquera de Palamós. Un gran mirador a la subhasta diària del peix, muntatges audiovisuals i plafons explicatius descobreixen al visitant el món de la pesca i el procés de comercialització dels productes pesquers.

Les visites guiades expliquen i interpreten de forma amena, planera i didàctica la comercialització del peix a Palamós: el  funcionament de la subhasta, la seva història, els actors que hi participen i les espècies venudes, la formació dels preus, els diferents tipus d'embarcacions i les tècniques de pesca locals, els caladors on es pesca, la legislació que regula el sector o l'organització dels pescadors entorn de les confraries.

Un recorregut que ens ajuda a entendre com arriba el peix del mar al mercat. Una visita que sorprendrà a tota la família! 

I, ara, demana gratuïtament l'audioguia per seguir còmodament, a través del teu mòbil, el procés de captura, comercialització i consum dels productes pesquers de Palamós.

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda     

 Campus Alimentació UdG  tcmlbe

 

 

ajuntament-de-palamos.jpg       Palamós Vida Mediterrània     Fundacio_ProMed.jpg      Logo_Museu_200px.jpg      logo_confraria.jpg        DIPSALUT 

 logo_seguretat_alimentaria.jpg      logo_diputacio.jpg     caixa2        Logo_fundacio_DAMM.jpg     perelada