Centre d'interpretació de la pesca

centre interpretacio pescaAmb una perspectiva privilegiada sobre la subhasta, dóna les claus per entendre la realitat marítima i pesquera de la vila de Palamós. Promou el respecte i la implicació del visitant cap a l'ofici de pescador i la gent que hi treballa. A través del gran de mirador sobre la subhasta, un muntatge audiovisual i d'uns plafons explicatius, el visitant descobreix, com un observador privilegiat, el món de la pesca i el procés de comercialització dels productes pesquers.

Les visites guiades mostren, descriuen i ajuden a interpretar de forma amena i didàctica el procés de la subhasta del peix de Palamós, el seu funcionament, la seva història, els actors que hi participen i les espècies comercialitzades, els diferents tipus d'embarcacions i les tècniques de pesca, els caladors on pesquen, la legislació que regula el sector o l'organització dels pescadors entorn a les confraries.

1 convention bureau     1 convention bureau   enogastronomia  producte emporda          CCC Girona

 

Espai del Peix. Port de Palamós. 
Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós

Informació i reserves

Servei d'atenció al visitant. Museu de la Pesca.
972 600 424 | infomuseu@palamos.cat

 

ajuntament-de-palamos.jpg    Fundacio_ProMed.jpg  Logo_Museu_200px.jpg  logo_confraria.jpg  logo_seguretat_alimentaria.jpg  caixa2    Logo_fundacio_DAMM.jpg    logo_diputacio.jpg    DIPSALUT

 

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive